Nyílt nap a Zugban

2023 januárjában az alapítvány új vezetőségével ültünk a Zöld Zugban és azon gondolkoztunk, hogy mi lehetne a jövője ennek a helynek. Hatalmas értéket láttunk és látunk abban, hogy milyen sok kreatív, elszánt ember dolgozott ezek között a falak között, milyen sok program, rendezvény várta a zöldülni vágyókat. Barátságos és inspiráló környezet. „Előtte rendbe kell tenni.” Elégedettséggel gondolok vissza a 2023-as évre és hálával; köszönhetően a nagylelkű felajánlásoknak, amiket hazai trénerek, gazdálkodók és kézműves alkotók adtak és a sok támogatónak, lelkes önkéntesnek sikerült a legfontosabb felújítási munkákat elvégeznünk.

Ősszel már megnyitotta kapuit a Zöld Zug és otthon adott több projekt találkozónak, klímaszorongás workshopnak, olvasókörnek, erőszakmentes kommunikáció tanodának, councilnak, szülői zöld körnek, karácsonyi rendezvényeknek és újra várunk mindenkit a lakossági tanácsadáson és ismét kölcsönözhetőek az ablakszigetelő gépeink!

2024-ben viszont megyünk tovább az álmaink megvalósításában, amihez reméljük, hogy te kedves Olvasó is társunk leszel.

Szeretnénk, ha a Zug egy igazi pezsgő, szellemi műhellyé válna, változatos, világmegváltó programokkal, színes kínálattal.
Hiszünk benne, hogy a világot és az életünket is a közösségek teszik jobbá. Most januárban ezért nyílt napot tartunk, ahol sok szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne a belváros szívében közösségi eseményeket szervezni, de a teremhasználaton túl egy támogató közösség részévé is válni.

Ha magadra ismertél gyere el január 18-án a Zugba!
További részletek: https://okoszolgalat.hu/programok/nyilt-nap-a-zug-ban/

 


Anita, Dóri, Ágota, Bogi, Zita, Luca
Ökoszolgálat Alapítvány

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.