közösen a Zugért – egyedi alkotók és felajánlások

Olyan alkotókat, termelőket, trénereket kerestünk fel, akiknek a termékeit, szolgáltatásait mi személy szerint is kedveljük, használjuk és jó szívvel ajánljuk. Közös a nálunk található dolgokban a fenntarthatóság iránti elköteleződés, az emberi lépték, a szerethetőség. Mindenki adományba ajánlotta fel szebbnél szebb termékeit és jobbnál jobb szolgáltatásait, amit ezúton is köszönünk.

Ha valakitől inspirálódhatunk a személyes jóllétről, az Steiner Kristóf, újságíró. Szenvedélyes leírásairól rögtön kedvet kap mindenki egy minden érzéket gyönyörködtető vegán lakomához. Nyílt napunkra Kristóf mind a négy könyvéből felajánlott egy-egy példányt a Nyitott Akadémia támogatásával. Ha csökkentenéd az ökológiai lábnyomod a húsfogyasztás mérséklésével, de semmi ötleted nincs, hogy mit főzz, akkor ezek a könyvek Rád várnak!

Dóri betonból készít egyedi ékszereket, lakás- és irodai kiegészítőket. Imádjuk a Betonka termékeit magunkon és lakásunkban is!

A Borska kínálatában egyedi ékszereket, ékszerszetteket találhattok. Orsi négy ékszert is felajánlott nekünk az adományvásárba.

Orsinak köszönhetünk két csodás Budapest-térképet is, amelyek adományért szintén megvásárolhatók lesznek nyílt napunkon. Elárulunk egy titkot: Orsi a térképeslány

Szőllőssy Noémi az elmúlt években a hobbinak indult horgolást profi szintre emelte. Nyílt napunkra egész polipkollekciót készített, amelyek várják ifjú, vagy lélekben örök fiatal gazdáikat.

A Paprika Keramika csodálatos, egyedi, kézzel készített szettjei is várnak titeket a Zugban! Sőt, még egy organikus szójaviasz gyertyát is kaptunk Ildikótól.

A Lövőház utcában jó minőségű használt ruhák nagy választékából válogathattok a Swappis Buda jóvoltából. Köszönjük a felajánlott kuponokat Pankának és a Swappis Budának!

Panka nem csak a Swappis Budát üzemelteti, hanem mellette reflexzónás talpmasszázs kezeléseket is vállal, ami üdítő a testnek és a léleknek is, tapasztalatból mondjuk!

Netti és Zsuzsi a VAN Design Clothing és a Varjútoll alkotói csodás, egyedi ruhadarabokat készítenek, amelyet a természet mintázatai ihlettek, például egy farönk lenyomata.

Az OldBlue újrahasznosított farmerből készít termékeket. Munkakesztyűk, edényfogók és hasonló hasznos tárgyak várnak mindenkit adományért cserébe a Zugban.

Réka egy Visualive online szkeccs alapozó képzést ajánlott fel nekünk. Megismerkednél a rajzos jegyzetelés fortélyaival helyfüggetlenül, saját ütemedben haladva? Ebben a képzésben megteheted!

A Medence Csoport használt reklámmolinókból látványos, jól használható tárgyakat készít és workshopokon tanít meg másokat is készíteni. Egy táskát és egy táska workshopot is felajánlottak

A Mirc Jewellery egyedi ékszereket készít, szívvel-lélekkel: egy gyönyörű balatonos karkötő is került a felajánlások közé. 

A kismamák és az anyukák sem maradnak egyedi kézműves termékek nélkül. Kinga, a Barkácsanyu egy egyedi anyuszettet ajánlott fel a Zug felújítására.

Rambala Éva erőszakmentes kommunikációs alapképzésére ajánlott fel részvételi lehetőséget. Személyes jóllét és társadalmi fenntarthatóság nélkül elképzelhetetlen a környezeti fenntarthatóság.

Hazai, termelői, minőségi, családi – ezek mind igazak azokra a mézekre, amiket szintén megtalálhattok majd a Zugban, Drobnyák Árpád őstermelő és kis családja jóvoltából.

BePositive Cosmetics megálmodója, Bori egy minden érzéket kényeztető ajándékcsomag mellett felajanlott egy zero waste kozmetikai tanácsadást is.

Felajánlásaink között találjátok a Cseppnyi Birtok élménykuponját, amikor a családi kezdeményezés megnyitja kapuit és egy autentikus vidéki programot kínál – friss levegővel, gyönyörű tájjal és sajtkészítéssel.

A Dora Natura NATURIX® minősített, Érték- és Minőség Nagydíjas magyar natúrkozmetikumai is lelkes adományozókra várnak majd a Zugban. A természetes alapanyagokból gyártott minősített termékeket mi is örömmel ajánljuk, az egész családnak!

Víg Lilla, coach egy légzésterápia alkalmat ajánlott fel, ami segít a mindennapi stressz levezetésében, az idegrendszer megnyugtatásában, a testünk és lelkünk harmonizálásaban.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.