Zöld Civil Díj

Az idei évben első alkalommal hirdette meg és adta át a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Koordinációs Tanácsa a Zöld Civil Díjat. A Díj abszolút hiánypótló és kiemelkedően fontos a hazai zöld civil szektor számára. Sokan fáradhatatlan munkával és változatos tudás és szakértelem alkalmazásával tesznek nap nap után a hazai zöld ügyekért. Egy kiváló zöld aktivista egyszerre mozgalmár, közösségépítő, tudós, tudománykommunikációs szakember és bármi, amit az ügy megkíván.

Az idei évben 5 emlékdíj került átadásra és 2 Zöld Civil Díj. A dijazottak részletes méltatása hamarosan elérhető lesz a ZöldCivil oldalon is. A közösség büszke lehet azon tagjaira, akik idén első alkalommal megkapták ezt a kitüntetést, hiszen maradéktalanul elmondható, hogy fantasztikus szakemberek és fáradhatatlan úttörők.

emlékdíjban részesült:

Gellért Miklós
Dr. Hajósy Adrienne
Foltányi Zsuzsanna
Rohály Gábor
Mangel Gyöngyi

az első Zöld Civil Díjat pedig átvette:

Lányi András
Dr. Kalas György

Büszkeség számunkra, hogy alapítványunk képviselője részt vett a Koordinációs Tanács elnökeként a díj előkészítési, jelölési és kiválasztási munkáiban, valamint közreműködött a díjak átadásában.

Lányi András Zöld Civil Díjat vesz át

balról jobbra: Lajtmann Csaba (Éghajlatvédelmi Szövetség), Lányi András díjazott, Erdődiné Visnyovszky Ágota (Ökoszolgálat Alapítvány), Merza Péter (Humusz Szövetség)

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.